marți, 24 mai 2011

Piept de pui umplut cu mozzarella si garnitura de fasole verde


Revin cu o serie de retete mai light. Aceasta de exemplu se poate consuma in timpul dietei South Beach atat in faza II cat si in faza I. Este o reteta usoara, gustoasa si sanatoasa.


Pentru 2-4 portii aveti nevoie de 1 piept de pui, 50-100 de grame de mozzarella, 1 punga de fasole verde fina congelata, oregano, sare, piper, ulei de masline, scobitori.

Intr-o craticioara se pun 2 linguri de ulei de masline, fasolea congelata, oregano, sarea si piperul. Se amesteca pana se uniformizeaza cat de cat ingredientele, apoi se pune capacul si se lasa focul foarte mic. Se mai amesteca din cand in cand. Nu puneti apa. Este gata cand se rumeneste un pic si se topeste in gura.
Pieptul de pui se taie longitudinal in 2 sau in 4 bucati. In fiecare bucata se face un buzunar. Se condimenteaza cu oregano, sare, piper, inclusiv in buzunar. Mozzarella se taie in bucati potrivite de subtiri si se ascund in buzunar. Optional se poate condimenta buzunarul cu cimbru. Se fixeaza in scobitori si se calesc in ulei de masline, asa cum am procedat la fasole, insa la sfarsit se da focul un pic mai tare sa se rumeneasca.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu